HET BESTUUR

De dagelijkse leiding van ons koor is in handen van het bestuur, hieronder een kleine kennismaking met onze bestuursleden, en natuurlijk onze dirigent.

VOORZITTER

Henri Koelewijn


Henri Koelewijn is sinds een aantal jaar lid van het koor en sinds kort voorzitter van het bestuur. Als enthousiast zanger heeft hij zich opgegeven voor Hosanna. De gedachte hierachter was dat het hem ook zo leuk leek om klassieke stukken op deze manier ten gehore te brengen.

SECRETARIS

Janette Ruizendaal-Koelewijn


Janette is als secretaris verantwoordelijk voor de contacten met orkesten en solisten. Daarnaast is ze eerste contactpersoon voor binnenkomende en uitgaande informatie. 


CONTACT

PENNINGMEESTER

Dick Bakker


Bij het organiseren van concerten op het niveau van KC Hosanna komt veel kijken, waaronder veel financiële verantwoordelijkheid naar o.a. dirigent, orkest en solisten. 
Dick is met zijn jarenlange ervaring uitermate geschikt om deze verantwoordelijkheid te dragen en neemt deze taak met veel plezier al jaren op.

 

LEDENADMINISTRATIE

Hanneke Prins


Hosanna heeft een grote groep leden, hiervoor is een duidelijk administratie zeer belangrijk. Hanneke verzorgt o.a. het aan- en afmelden voor repetities. Daarnaast houd zij zich ook bezig met het aanmelden van nieuwe leden. 


CONTACT

ALGEMENE BESTUURSLEDEN

Aukje Folkersma

Weimy van Die

Liesbeth Heinen


De Algemene bestuursleden fungeren als een klankbord voor het dagelijks bestuur en zijn actief in verschillende commissies, zoals de muziek commissie en de activiteiten commissie  


CONTACT